Afdeling Zuid Nederland

/Afdeling Zuid Nederland
Afdeling Zuid Nederland2019-10-13T08:50:02+01:00

Afdeling Zuid Nederland

Secr. Mevr. H. v. Duijnhoven

Hurk 130

5403 LB Uden

Tel: 06-13729837

NL48 INGB 0007 254950

t.n.v. “De Verzamelaar” afdeling Zuid Nederland

E-mail: VerzamelbeursEerde@hotmail.com

De afdeling heeft een eigen website

www.verzamelbeurseerde.nl

Afdelingnieuws

Eerde

Er wordt van mij verlangd dat ik iedere keer een afdelingsnieuws maak, maar wat is nieuws als je het ruim een maand voor verschijning van het tijdschrift moet insturen. Ik heb daarom altijd grote moeite om weer iets te verzinnen. Meestal staat er daarom ook alleen de komende beurs in vermeld die u ook in de agenda kunt lezen.
In deze Verzamelaar treft u het verhaal aan van de verzamelaar van de maand van september. Frans de Visser laat/liet op zondag 22 september zijn verzameling bieretiketten zien op de ver-zamelbeurs in Eerde. Door de vakantie kon ik deze verzamelaar niet op tijd bereiken om het verhaal in de Verzamelaar van september geplaatst te krijgen en op het moment dat ik dit afdelingsnieuws schrijf heeft de verzamelbeurs van september nog niet plaatsgevonden en kan ik dus ook niets zeggen over hoe het geweest is. De volgende keer als ik afdelingsnieuws moet schrijven is het al weer een hele tijd geleden dat de tentoonstelling is geweest, dus dan is het ook geen nieuws meer. Ik dacht dat ik een verzamelaar had die in oktober tentoon wou stellen, maar toen ik hem belde ging het helaas toch niet door. Dus op dit moment heb ik nog geen tentoonstelling voor de verzamelbeurs die wij op zondag 27 oktober in Eerde houden. Ik weet wel al dat we in november een hele mooie tentoonstelling gaan krijgen met fototoestellen, daar kunt u dan hopelijk in de volgende Verzamelaar het verhaal over lezen.
De speciale verzamelbeurs die wij ieder jaar op de eerste zondag van september in Eerde houden was weer een groot succes. Voor de lucifermerken verzamelaars waren er zelfs deelnemers uit het buitenland aanwezig. Ook de verzamelaars van ansichtkaarten, winkelwagenmuntjes en sigarenbanden waren tevreden over het aanbod en de aanwezigheid van andere verzamelaars. In 2020 zal deze speciale beurs op zondag 6 september gehouden worden. Wilt u ook eens uw verzameling tentoon stellen op de verzamelbeurs in Eerde? Neem dan eens vrijblijvend contact op met mij, zie de gegevens hierboven.
Op de website van de verzamelbeurs
https://verzamelbeurseerde.nl/ kunt u altijd het laatste nieuws vinden. U kunt zich ook nog altijd aanmelden voor de mailing van de ver-zamelbeurs. Stuur dan een e-mail naar verzamelbeurseerde@hotmail.com met als onderwerp aanmelden voor mailing. Ik stuur altijd een paar dagen voor de volgende verzamelbeurs een mailing uit met informatie over de ver-zamelbeurs en de tentoonstelling.

Breda
In Breda wordt altijd op de 3e zaterdag van de maand een verzamelbeurs gehouden in gemeenschapshuis De Blaker aan het Graaf Hendrik III Plein 128. Hier staan vooral verzamelaars van postzegels, maar andere verzamelaars zijn ook van harte welkom. Voor meer informatie over deze verzamelbeurs kunt u contact opnemen met de heer Barend Moen via telefoon 076 – 514 5391 of 06 – 4988 2240 of via e-mail barend.moen@casema.nl.